Glomex

Glomex_Logo

Glomex je najpoznatiji brand u području nautičkih antena i pripadajućeg pribora. U ponudi imamo velik dio Glomexovih proizvoda a dolje izdvajamo najpopularnije. Za sve ostale proizvode nas nazovite.

Humminbrid

5-HB_Logo_lrg_med

Sad možete gledati prema naprijed…nema osvrtanja!
Po prvi put u povijesti, možete vidjeti i do 150 metara ispred vašeg sonara, bilo u punom 360 modu ili izoliranjem određenoga područja. Uz vrijedne podatke o strukturi ribljih jata ispred vas, možete baciti mreže ili udice na točnim površinama bez uzbunjivanja ribe.Novi 360 Imaging ™ omogućuje vam da izolirate određena područja iznad dijela vode od 10 ˚ do 360 ˚.

Zato je Humminbird snaga inovativnosti i tržišta!

Interphase

logo_Interphase

Interphase Technologies, Inc. distribuira kvalitetne i inovativne tehnološke proizvode. Interphase je zastupljen na kruzerima, među pomorcima, ribolovcima, spasiocima kao i na luksuznim, velikim brodovima. Nijedna druga sonarna tehnologija ne može se pohvaliti transduktorom ove veličine, lakoće instalacije i kompletnog samostalnog visoko tehnološkog paketa.
Na stranu sad brodsko istraživanje, navigacija, tehnološka otkrića i veličina transduktora, jedna činjenica za Interphase je najvažnija – sigurnost!

Garmin

garmin_logo_or

Garmin ima oko 9200 suradnika i više od 35 ureda diljem svijeta, valjda je osim kvalitete i to činjenica zašto je baš on jedan od vodećih svjetskih navigacijskih brandova.

GPSmap 421

GPSmap 421